Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

Ik accepteer de privacyvoorwaarden

Projecten

Houten jaloezieën te Drachten

NIEUW in ons assortiment zijn de houten jaloezieën, genaamd Helios. Deze zeer hypermoderne zonwering is makkelijk te bedienen en verkrijgbaar in meerdere kleuren. Nieuwsgierig geworden en wilt u meer weten over ons nieuwe product, de houten jaloezieën, neem dan contact met ons op.

Lees meer

Yana Dim Out Houtigehage

NIEUW in ons assortiment is de Yana Dim Out stoffen met structuur in het stof. Al heel snel mochten wij deze prachtige stof bewonderen op de benedenverdieping van een net gerenoveerde vrijstaande woning in Houtigehage.

Lees meer

Yana Dim Out Liudger Drachten Splitting

C.S.G. Liudger kreeg geen bescherming tegen het strenge licht en warmte van de zon. Hun screens gingen kapot door de rukwinden. Zodoende kwamen ze terecht bij Rolgordijnen Smallingerland die drie verdiepingen aan de linkerzijde (met keuken, techniek-, pc-, teken- en theorielokalen) en de receptie voorzag van Yana Dim Out (MGR 061: antraciet). Deze rolgordijnen werden […]

Lees meer

Yana en Yana Plus Zeewolde

Yana en Yana Plus stacaravan Zeewolde

Lees meer

Yana bovenverdieping Workum

De gehele bovenverdieping (3 slaapkamers) van deze woning voorzien van Yana. Kleur donkergrijs kleurcode: 0171

Lees meer

Yana Plus en Yana Goutum

Yana Plus (antraciet kleurcode: BH07) in keuken en op de overloop van de eerste verdieping. Yana (antraciet kleurcode : 0171) in 3 slaapkamers op de bovenverdieping (incl. een balkondeur).

Lees meer

Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Wat leuk dat je contact met ons op wilt nemen!
Voor informatie over onze diensten kun je ons bellen op 0512 35 55 34 of 06 44 90 45 93, of een e-mailtje sturen op [email protected].