Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

Ik accepteer de privacyvoorwaarden

Over Rolgordijnen Smallingerland

DÉ SPECIALIST IN ROLGORDIJNEN VOOR KUNSTSTOF KOZIJNEN

Ervaring
Door jarenlange ervaring binnen de zonweringbranche heeft Rolgordijnen Smallingerland de mogelijkheid om kennis met de klant te delen. Service, kwaliteit en klantgerichtheid zijn de kernwoorden waarin afnemers ons herkennen.

Service
De service kenmerkt zich door maatwerk. Het maatwerk kan worden toegepast op ons gehele assortiment, waardoor Rolgordijnen Smallingerland garant staat voor de levering van een persoonlijk product. Ook kunnen wij al onze rolgordijnen, horren en jaloezieën voor kunststof kozijnen geschikt maken. Daarnaast bieden wij op elke geleverd product minimaal 2 jaar garantie op fabrieksfouten.

Kwaliteit
Vanaf de aanvraag tot de aflevering van het persoonlijke product, zorgt Rolgordijnen Smallingerland ervoor dat de kwaliteit wordt gewaarborgd. Kwaliteit, comfort en bedieningsgemak staan daarbij centraal.

Klantgerichtheid
Maatwerk is niet alleen terug te vinden in de producten, maar ook in de persoonlijk benadering. Hierdoor kunnen de wensen en behoeften van de klant worden gerealiseerd in een persoonlijk product.

Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Wat leuk dat je contact met ons op wilt nemen!
Voor informatie over onze diensten kun je ons bellen op 0512 35 55 34 of 06 44 90 45 93, of een e-mailtje sturen op [email protected].