Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

Ik accepteer de privacyvoorwaarden

YANA DIM OUT

De Yana Dim Out series zijn verduisterende rolgordijnen die door toepassing van een speciale coating direct zonlicht blokkeren en warmte werend werken. Een ideaal rolgordijn voor ruimtes waar gehele duisternis gewenst is, zoals een slaapkamer of zelfs klaslokalen en/of bedrijfsruimtes waar men werkt met media-apparatuur.  Met de Yana Dim Out wordt de dag weer duister als de nacht.

De Yana Dim Out rolgordijnen worden standaard geleverd in een compact cassettesysteem en geleiders welke gemonteerd worden op de glaslatten van de kozijnen, hierdoor is dit type rolgordijn uitermate geschikt voor alle ramen met het draai-kiep systeem en dragen de geleiders mede bij aan een goede verduistering van uw omgeving

YANA Dim Out samengevat;

Impressie van de Yana Dim Out

 

 

Kleuren (staat uw kleur hier niet tussen neem dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden)

 

Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Wat leuk dat je contact met ons op wilt nemen!
Voor informatie over onze diensten kun je ons bellen op 0512 35 55 34 of 06 44 90 45 93, of een e-mailtje sturen op [email protected].