Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

Ik accepteer de privacyvoorwaarden

YANA PLUS

De Yana Plus is een innovatief en trendy rolgordijn die in ieder interieur, van klassiek tot modern een esthetische verrijking zal zijn. Door de degelijke afwerking krijgt ieder venster een luxe en sfeervolle uitstraling.

Middels de combinatie van transparante en dicht geweven banen reguleert u zelf op een eenvoudige wijze de transparantiegraad en lichtinval.

De Yana Plus rolgordijnen worden standaard geleverd in een compact cassettesysteem en geleiders welke gemonteerd worden op de glaslatten van de kozijnen, hierdoor is dit type rolgordijn uitermate geschikt voor alle ramen met het draai-kiep systeem.

YANA PLUS samengevat:

Cassettesysteem en geleiders zijn standaard leverbaar in de kleuren wit (RAL 9010 – 9016), crème (RAL 9001) en antraciet (RAL 7016) Meerdere (RAL) kleuren en houtmotieven zijn tegen een meerprijs leverbaar

Voorbeelden van de YANA PLUS Rolgordijnen:

Kleuren (wanneer uw kleur hier niet aanwezig is, neem dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden)

Hawaje – serie (luxaflex idee)

Bahama-serie

Bahama – serie met extra fijn gaas

RAINBOW, SOFT en LUXURY serie (met extra structuur) en de SHANGRI-LA (met fijne gaas)

 

Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Wat leuk dat je contact met ons op wilt nemen!
Voor informatie over onze diensten kun je ons bellen op 0512 35 55 34 of 06 44 90 45 93, of een e-mailtje sturen op [email protected].