Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

Ik accepteer de privacyvoorwaarden

 

(Inzet)horren bij Rolgordijnen Smallingerland in Drachten, Friesland

Inzethorren

De inzethor is ontworpen om een oplossing te bieden voor de enorm in
opkomst zijnde draai-kiepramen (ook wel kiep-kantelramen genoemd).
Doordat deze draai-kiepramen naar binnen opendraaien, zijn
andere horren niet toepasbaar. Het unieke van de inzethor is dat deze zichzelf met slechts een klemmetje vastklemt in het kozijn. Er hoeft niet in het kozijn geboord of geschroefd te worden. Zo kunt u genieten van de frisse lucht zonder de insecten van buitenaf op visite te krijgen.

Inzethorren op maat

Inzethorren kunnen kant-en-klaar en geheel op maat gemaakt geleverd worden. Rolgordijnen Smallingerland komt bij u uw kozijn opmeten en bestelt voor u een inzethor, speciaal gemaakt voor uw kozijn. En dit tegen een hele scherpe prijs. De inzethor wordt voor u in het kozijn geklikt en wij laten u zien, hoe u voortaan zelf uw inzethor kunt loshalen en bevestigen. Ook kunnen wij inzethorren voor kunststof kozijnen leveren.

Wij leveren de inzethorren standaard in de RAL kleuren 9010 (wit) en 9001 (crème-wit). Mocht u een andere kleur willen, dan is dit uiteraard mogelijk.  Vraag naar de mogelijkheden.

Plissé hordeuren

NIEUW in ons assortiment zijn de plissé hordeuren. Ook deze hordeuren zijn geschikt voor alle soorten deuren in uw woning en/ of caravan. Nooit meer last van insecten of pluisjes en toch nog kunnen genieten van de warme zon en het uitzicht. Ook de plissé hordeuren zijn te verkrijgen in elk formaat!

Rolhorren

De rolhor is geschikt voor meerdere soorten ramen, zoals; dakramen, schuiframen, draai raam en draai-kiep ramen. Ze zorgen net als de inzet hor en plisséhordeuren dat insecten buiten blijven. De rolhor is van extra stevig gaas voorzien en daarmee zeer geschikt voor veiligheid bij kinderen, extra sterk is en niet makkelijk scheurt. Duurzaamheid voorop bij Rolgordijnen Smallingerland.

 

 

 

Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Wat leuk dat je contact met ons op wilt nemen!
Voor informatie over onze diensten kun je ons bellen op 0512 35 55 34 of 06 44 90 45 93, of een e-mailtje sturen op [email protected].