Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

Ik accepteer de privacyvoorwaarden

Rolgordijnen op maat uit Drachten, Friesland.

Met rolgordijnen op maat van Rolgordijnen Smallingerland kunt u uw woning of bedrijf de juiste uitstraling geven.
Mensen zien als eerste de voorgevel van uw woning of bedrijf. Het is daarom erg belangrijk om veel aandacht aan uw voorgevel te schenken.
Dit kan door mooie kozijnen te plaatsen. Tegenwoordig worden deze kunststof kozijnen standaard geleverd met een draai-kiep systeem. Om uw voorgevel helemaal af te maken kunt u kiezen voor aankleding van uw ramen. Rolgordijnen, Horren en Jaloezieën voor Kunststof kozijnen voor draai kiepramen kunnen gratis ingemeten en gemonteerd worden door Rolgordijnen Smallingerland in Drachten.

Kortom: Uw woning of bedrijf met de juiste uitstraling in rolgordijnen.
Het zij modern, klassiek, landelijk of retro.
Voor ieder bedrijf en voor iedere woning kunnen wij u adviseren in het juiste product met uw eigen afmetingen en met onze kwaliteit.
Want kwaliteit en maatwerk is ons vak.

Speciaal gemaakt voor kunststof kozijnen.

Kunststof kozijnen met een draai-kiep systeem worden steeds meer aangeschaft door particulieren en aangekocht door aannemers bij grote woon- of industriële projecten. Wij leveren o.a. rolgordijnen voor Kunststof kozijnen met kiep kantelramen. Doordat de rolgordijnen mee kunnen bewegen in het kunststof kozijn zit de gordijn nooit in de weg en heeft het geheel een strakke afwerking. Zo kunt u makkelijk en efficiënt uw kamer verduisteren. Onze rolgordijnen kunnen in verschillende kleuren en stijlen geleverd worden.

De YANA, YANA DIM OUT en YANA plus zijn een serie rolgordijnen, die speciaal ontworpen zijn voor kunststof kozijnen met een draai-kiep systeem. En dit zonder enige belemmering. Zo behoudt u uw ventilatiemogelijkheden zonder dat uw rolgordijn u in de weg zit. Met nieuwe technieken is de YANA en YANA plus rolgordijn een product die meegaat met de tijd en met de wensen van onze klanten.

Voordelen van onze ‘op maat’ rolgordijnen.

Onze rolgordijnen worden geleverd in een compact cassette systeem.
De YANA, YANA DIM OUT en YANA PLUS zijn speciale rolgordijnen voor kunststof kozijnen met een draai-kiep systeem en worden daarom geleverd met speciale geleiders. Deze worden gemonteerd op de glaslatten van de kozijnen.

Deze cassette en geleiders zijn standaard leverbaar in wit, crème-wit, donkerbruin en in diverse houtstructuren. Ook is er de mogelijkheid om deze cassette en geleiders te krijgen in alle ral kleuren tegen een meerprijs. Dit maakt uw rolgordijnen meer passend bij uw secuur gekozen interieur.

Onze rolgordijnen zijn leverbaar in diverse kleuren en zelfs meerdere prints. Onze rolgordijnen worden zonder belemmering bediend met een kettingsysteem. Rolgordijnen Smallingerland  in Drachten weet zeker dat onze rolgordijnen een verrijking zullen zijn voor uw woning en bedrijf. En dit voor vele jaren.

Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Wat leuk dat je contact met ons op wilt nemen!
Voor informatie over onze diensten kun je ons bellen op 0512 35 55 34 of 06 44 90 45 93, of een e-mailtje sturen op [email protected].