Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

Ik accepteer de privacyvoorwaarden

De ISIS Plisse zijn geschikt voor de draai-kiep systemen

Naast de klassiekers zoals het rolgordijn, vouwgordijn en de jaloezie introduceren wij nu ook de Isis Plissé. De Isis is uitermate geschikt voor dakramen, serres en gevel ramen in allerhande vormen en maten. Natuurlijk is de Isis er ook voor de draai-kiep systemen.

Behalve een enorm assortiment aan kleuren, prints en structuren is de Isis ook verkrijgbaar in verschillende vouwmaten. Doordat de stoffen meerdere malen geïmpregneerd worden, behoudt de Isis zijn vorm en accumuleert deze praktisch geen stof.

De Isis heeft verscheidene configuraties waarvan de ‘’ Top down- Bottom up’’ de meest gebruikte variant is

DUBBEL PLISSÉ

De Isis is een enkel plissé. Naast deze duurzame Isis hebben wij sinds kort ook de dubbelzijdig plissé.

De Dubbel Plissé is een elegante raamdecoratie met optimale verduisterende en energie besparende kwaliteiten. De Dubbel Plissé is net zoals de Isis uitermate geschikt voor dakramen, serres en gevelramen. Natuurlijk is de Dubbel Plissé er ook voor de draai-kiep systemen.

Door zijn honingraatstructuur heeft de Dubbel Plissé een isolerende werking, die nog verhoogd wordt door te kiezen voor stoffen voorzien van een aluminium coating. Plaatst u de Dubbel Plissé met aluminiumcoating voor gewoon dubbel glas, dan is de isolatiewaarde vergelijkbaar met hoog rendement HR+ glas.

MODEL VARIANTEN

De Isis en Dubbel Plissé zijn te verkrijgen voor meerdere soorten ramen.  Hieronder ziet u hierin de mogelijkheden.

 

Impressie van Isis Plissé

Kleuren ISIS en Dubbel Plissé 

(staat uw kleur hier niet tussen? Wij hebben een breed scala kleuren voor de plissé. Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden)

Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Wat leuk dat je contact met ons op wilt nemen!
Voor informatie over onze diensten kun je ons bellen op 0512 35 55 34 of 06 44 90 45 93, of een e-mailtje sturen op [email protected].