Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

Ik accepteer de privacyvoorwaarden

Jaloezieën op maat in Drachten, Friesland.

DÉ SPECIALIST IN ROLGORDIJNEN VOOR KUNSTSTOF KOZIJNEN

De Kalis jaloezieën zijn zoals alle andere jaloezieën.
Het zijn modern uitstralende zonweringen, die zoals het woord al zegt, het zonlicht buiten laten. De Kalis is een jaloezie voor kunststof kozijnen met een draai-kiep systeem. De Kalis jaloezieën worden zo gemonteerd, dat de jaloezieën niet uit het raam kunnen kantelen in de kiep stand.

De Kalis jaloezieën zijn leverbaar in 25 mm en in 16 mm, waardoor ook deze zonwering geschikt is voor vele soorten kozijnen met draai-kiep systeem.
Uiteraard kunt u kiezen uit meerdere kleurmogelijkheden.

Impressie van de Kalis jaloezie

: h

Helios : Houten jaloezieën

Rolgordijnen Smallingerland geeft de jaloezie een geheel nieuw aanzien. De raamdecoratie die praktisch in iedere woning in Nederland een plaatsje vindt krijgt een exclusieve, decoratieve en elegante uitstraling. Met de eigentijdse Helios, de houten jaloezieën, creëert u een warme en gezellige sfeer in uw woning. Door de speciale productiewijze vervormen en splijten de lamellen niet en trekken deze weinig stof aan. De Helios jaloezie is leverbaar in verschillende houtsoorten waaronder het ecologisch verantwoorde Bamboo of het Essen-achtige Basswood welke is afgelakt met een Uv-bestendige laklaag. Met een breed pakket aan kleuren en glossy looks zal de Helios een eyecatcher zijn in iedere leefomgeving.

Nieuwsgierig geworden naar ons allernieuwste product, de Helios?

Neem dan contact met ons op.

 

 

 

Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Wat leuk dat je contact met ons op wilt nemen!
Voor informatie over onze diensten kun je ons bellen op 0512 35 55 34 of 06 44 90 45 93, of een e-mailtje sturen op [email protected].