Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

Ik accepteer de privacyvoorwaarden

Rolgordijnen, Horren, Jaloezieën voor Kunststof kozijnen

Rolgordijnen Smallingerland kan u helpen bij de juiste keuze rolgordijnen, horren en jaloezieën voor alle soorten kozijnen en soorten ramen.

Kunststof kozijnen een aanwinst voor ieder huis!

Kunstof kozijnen bieden veel mogelijkheden en kunnen voor iedere raam geschikt gemaakt worden. Voordelen van kunststof kozijnen zijn:

Kunststof kozijnen in verschillende raamsoorten:

Kunststof kozijnen zijn verkrijgbaar in verschillende soorten. De bekendste soorten zijn vaste ramen, draai kiepramen en valramen.
Kenmerken vaste ramen: Deze soort kan niet open, het bestaat uit een enkele kozijn en een raam. Dit raamtype wordt vaak gebruikt in combinatie met een ander soort raam. Als er alleen vaste ramen zijn wordt er vaak in het kozijn een ventilatierooster geplaatst, zodat er toch frisse lucht binnen kan komen.

Kenmerken Draai kiepramen: Deze soort kan zowel draaien als kiepen (horizontaal en verticaal) geopend worden. Hierdoor is deze soort zeer gebruiksvriendelijk. De kiepstand wordt vaak gebruikt als ventilatiestand. Draai kiepramen worden vaak in combinatie met een vaste raam gebruikt.

Kenmerken Valraam: Deze soort kan verticaal open ‘vallen’ open. De vorm van dit raamtype is een liggende rechthoek en wordt vaak geplaatst op hogere plekken. Het is vaak terug te vinden in o.a. badkomers en toiletten.

Rolgordijnen, Horren en Jaloezieën van Rolgordijnen SmallingerlandMonteren raamdecoratie kunstof kozijnen, rolgordijnen jaloezieen horren

Wat kunnen wij voor u beteken?
Wij kunnen voor u kosteloos de rolgordijnen, horren en jaloezieën inmeten en monteren. Door onze jarenlange ervaring binnen de zonweringbranche hebben wij de kennis en ‘know how’ om u zo efficiënt mogelijk te helpen met u keuze. Rolgordijnen Smallingerland staat voor:
• Service
• Kwaliteit
• Klantgerichtheid

Neem contact op en vraag kosteloos naar de mogelijkheden.

Rolgordijnen, Horren, Jaloezieën voor kunststof kozijnen

Vele huizen zijn tegenwoordig voorzien van kunststof kozijnen. Zodra u hier raambekleding op wilt monteren moet u vaak boren of schroeven. Het is niet aan te raden om in kunststof kozijnen te boren of te schroeven om de volgende redenen:

Rolgordijnen Smallingerland bied rolgordijnen, horren, plissé en jaloezieën voor kunststof kozijnen waar de geleider aan de kunststof kozijn gemonteerd zit. Zo hoeft u niet meer te boren of te schroeven.
Bekijk ons assortiment:

Zoekt u een gebruiksvriendelijke en sfeervolle oplossing voor uw kiep kantelramen? Met de Yana Rolgordijnen voor kiep kantelramen, Isis Plissé Jaloezieën voor kiep kantelramen en Plissé Horren voor kiep kantelramen kunt u optimaal blijven ventileren zonder dat het draai- kiepsysteem belemmerd wordt.

Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Wat leuk dat je contact met ons op wilt nemen!
Voor informatie over onze diensten kun je ons bellen op 0512 35 55 34 of 06 44 90 45 93, of een e-mailtje sturen op info@rolgordijnen-smallingerland.nl.