Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

Ik accepteer de privacyvoorwaarden

Horren voor kiep kantelramen

Opzoek naar Horren voor kiep kantelramen?
De horren voor kunststof kozijnen van Rolgordijnen Smallingerland passen vrijwel in ieder Horren voor kiep kantelramen, Horren voor kunststof kozijnenkiep-kantelraam dat naar binnen opendraait of kiept. De hor valt er niet uit of het raam nu open of dicht is. U kunt deze horren met klemveertjes vastzetten aan het kozijn om de hor naadloos te laten sluiten aan het kozijn. Schroeven of boren in het kozijn is zo overbodig geworden.
Tijdens de lente en de zomer kunt u met een gerust hart de ramen openzetten.
En als het seizoen voorbij is kunt u de inzethor eenvoudig uit de (kunststof) kozijn van het kiep kantelraam halen.

Onderhoud:
Inzethorren zijn weersbestendig en kunnen zowel binnen als buiten gebruikt worden. Schoonmaken van de horren doet u eenvoudig met een vochtig doekje.

Houd insecten buiten met de duurzame Horren voor kiep kantelramen van Rolgordijnen Smallingerland te Drachten. Wacht niet langer en neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Wat leuk dat je contact met ons op wilt nemen!
Voor informatie over onze diensten kun je ons bellen op 0512 35 55 34 of 06 44 90 45 93, of een e-mailtje sturen op info@rolgordijnen-smallingerland.nl.