Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

Ik accepteer de privacyvoorwaarden

Jaloezieën voor kiep kantelramen

Jaloezieën voor kiep kantelramen en/of Jaloezieën voor kunststof kozijnen nodig?Jaloezieën voor kiep kantelramen, isis-plisse jaloezieën
De ISIS Plissé jaloezieën en Kalis Jaloezieën voor kiep kantelramen zijn geschikt voor elk interieur of het nu modern of landelijk is. U kunt de intensiteit en de richting van het zonlicht reduceren met een simpele beweging. Een ander voordeel is dat donkere ruimtes lichter gemaakt kunnen worden door de lichtinval van de zon naar binnen te laten weerkaatsen. Kalis Jaloezieën zijn voor kiep kantel ramen met kunststof kozijnen zijn geschikt voor vrijwel alle kamers in uw huis en kantoor. Ook voor badkamers of keukens! Dit omdat Kalis jaloezieën vochtbestendig zijn.
De Jaloezieën zijn te leveren in verschillende kleuren en twee lamelbreedtes.

Breng sfeer in uw huis met de jaloezieën van Rolgordijnen Smallingerland te Drachten. Uw raamdecoratie op maat gemaakt? Neem vrijblijvend contact met ons op, wij helpen u graag verder.

Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Wat leuk dat je contact met ons op wilt nemen!
Voor informatie over onze diensten kun je ons bellen op 0512 35 55 34 of 06 44 90 45 93, of een e-mailtje sturen op info@rolgordijnen-smallingerland.nl.