Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

Ik accepteer de privacyvoorwaarden

Rolgordijnen voor kiep kantelramen

Rolgordijnen Smallingerland bied gebruiksvriendelijke en stijlvolle rolgordijnen voor kiep kantelramen. De YANA en de YANA Plus rolgordijnen zijn speciaal ontwikkeld voor kunststof kozijnen met een draai- kiepsysteem. Deze rolgordijnen kunnen in alle standen van uw kiep kantelramen meebewegen doordat het geleider systeem op de glaslatten van de kunststof kozijnen gemonteerd zit. Zo kunt u heerlijk blijven ventileren zonder dat het rolgordijn in de weg zit. Tevens is het niet meer nodig om te boren!

Waarom Yana, Yana Plus rolgordijnen?Rolgordijnen voor kiep kantelramen, YANA Dim Out

De Rolgordijnen van Rolgordijnen Smallingerland te Drachten zorgen dat u een goede nachtrust krijgt en zijn een veelzijdige en sfeervolle aanvulling op uw woning. Wacht niet langer en neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Wat leuk dat je contact met ons op wilt nemen!
Voor informatie over onze diensten kun je ons bellen op 0512 35 55 34 of 06 44 90 45 93, of een e-mailtje sturen op info@rolgordijnen-smallingerland.nl.